9-daagse motorreis Baskenland & Aragon

23 juli 2017 - 31 juli 2017

Omschrijving

9-daagse motorreis Baskenland & Aragon

Houd je van extreem? Houd je van bochten, bochten en nog eens bochten? Ga dan met ons mee naar het Baskenland en Aragon. Daar zijn Pyreneeën. Het Spaanse deel daarvan, wel te verstaan. Tegen de Franse grens aangeplakt. Omdat we het niet kunnen laten en omdat het zo lastig kiezen is, hebben we op de routes ook maar wat Franse Pyries meegenomen. We zijn er nu toch. Maar de nadruk ligt op het Spaanse deel.

Vorig motorseizoen was deze reis het absolute hoogtepunt van ons programma. Reden om ook dit jaar weer deze reis op het programma te zetten!

Programma

We beginnen in Baskenland. Het meest ruige deel van Spanje. Met plaatsnamen die welhaast onuitspreekbaar zijn. Daar doen we de Port de Larrau aan en de Col de Erroymendi.

Naast nog handenvol andere passen, te veel om op te noemen. Na twee dagen in Baskenland verhuizen we naar Aragon. De reis er naar toe is beslist geen saaie doortocht over snelwegen. Integendeel. Over de Col de la Pierre St. Martin (een bijna uitgestorven bochtenparadijs) rijden we richting Aínsa. Daar in de buurt maken we kwartier in ons hotel. Gedurende de drie dagen die we hier zullen zijn, hebben we twee nationale parken uit te kammen: het nationale park Ordesa en Monte Perdido en Sierra y Canyones de Guara. Daar hebben niet veel mensen ooit van gehoord. En dat is maar goed ook, want dan kunnen wij er tenminste naar hartelust doorheen “vroommen” zonder veel verkeer. Over uitstekende wegen nemen we je mee naar werkelijk ongerept gebied. Een ontelbare hoeveelheid bochten worden de komende tijd jouw deel. Je zult elke dag versteld staan van de dingen die je gezien hebt. En dat zijn er genoeg, want de routes in dit deel van de reis zijn lang. Het hotel heeft een heerlijk terras waar we aan het einde van de dag onder het genot van een drankje de dag kunnen doornemen.

Op30 juli 2017 verlaten we Aragon en zetten weer koers naar Baskenland, waar de reis zal eindigen. Als sluitstuk hebben we een route gemaakt die je terug naar Baskenland voert over de Col d’Aspin, de Col du Tourmalet en de Col d’Aubisque.

Arrangement

  • 9 dagen / 8 overnachtingen op basis van half pension
  • Routes uitsluitend op GPS
  • Gedetailleerde reisbeschrijving
  • Reisbegeleiding
  • Gegarandeerd vertrek bij 10 deelnemers

Kosten

De kosten voor deze reis bedragen € 795 per persoon op basis van een tweepersoonskamer, en € 925 per persoon op basis van een éénpersoonskamer. Dit is inclusief BTW, maar exclusief toeristenbelasting.

Dit bedrag dient 1 maand voor de vertrekdatum te zijn betaald. Kijk op onze pagina over betalingen voor meer informatie.

Inschrijven