Algemene Reisinformatie

Algemene Reisinformatie

Vroommm biedt uitsluitend groepsreizen aan. Elke groepsreis is inclusief professionele reisbegeleider(s), die allen ANVR gecertificeerd zijn en vanzelfsprekend ook zelf motor rijden.

Hoe rijden we?

Alhoewel de naam van het product “groepsreis” is, rijden we echter niet in één groep. Waarom niet? Omdat de één wil hardrijden, de ander niet, weer een ander wil elk half uur afstappen om een foto te maken of een sigaretje te roken en ga zo maar door. Het is daarom vrijheid, blijheid bij Vroommm! De ervaring leert dat er zich vanzelf groepjes zullen vormen van mensen die ongeveer dezelfde rijstijl en voorkeuren hebben. Onderweg kom je elkaar doorgaans ook nog tegen. En aan het einde van de dag zijn we weer allemaal bij elkaar en hebben we elkaar een hoop te vertellen, onder het genot van een drankje. Eten doen we gezamenlijk. Dat is wel zo gezellig. Voor het eten zal de reisbegeleiding de deelnemers dagelijks een korte briefing geven met de wetenswaardigheden van de dag die komen gaat.

Hoe komt de reis tot stand?

Onze reizen worden eerst op kaart gezet en vervolgens door ons voorgereden. Tijdens het uitzetten van de reizen worden natuurlijk ook de vooraf geselecteerde hotels bezocht en gekeurd.
Vervolgens wordt de reis verder uitgewerkt en digitaal vastgelegd.

Wat ontvang ik?

Deelnemers ontvangen de routes uitsluitend digitaal in .gpx formaat. Naast de routes ontvangt de motorrijder ook toerinformatie, waarin op handzame wijze dag voor dag wordt beschreven wat er op het programma staat met duidelijke routebeschrijvingen.

Op sommige dagetappes hebben we de routes modulair opgebouwd. Waarom? Het valt niet mee om routes te maken die voor iedereen plezierig zijn. Zoveel mensen, zoveel wensen. Met de modules kun je zelf de route samenstellen die je op die dag wilt rijden. Kort of lang. Intensief of minder intensief. Snelweg of binnendoor. Het werkt heel simpel. Bij elke email met routes wordt een duidelijke handleiding verstrekt hoe met de modules om te gaan. Daarnaast zijn onze reisbegeleiders er ook nog om de deelnemer met raad en daad terzijde te staan.