VROOMMM Fun Dag - Trial Rijden

VROOMMM Fun Dag - Trial Rijden

Zaterdag 1 juli 2017 is het zover. Dan organiseren we onze eerste VROOMMM Fun Dag. En we gaan gegarandeerd plezier maken. In het oosten des lands hebben we een mooi terrein ter beschikking waar we lekker de hele dag op trial motoren mogen rijden. En er op spelen. En er vanaf vallen. En er op klooien. Stuntelen, ploeteren. Maar ook: leren! En....het allerbelangrijkste.......heel veel gein hebben en heel hard lachen met z'n allen!

De dag staat in het teken van plezier. We beginnen om 10.00 uur met een bak koffie en het enige verplichte onderdeel van deze dag. De instructie van De Instructeuren. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het veilig blijft. Dit duurt niet lang. Daarna gaat iedereen een motor uitzoeken. Groot of klein, weinig vermogen of veel.....het wordt allemaal door De Instructeurs passend gemaakt naar gelang het niveau van de deelnemer en zijn of haar persoonlijke wensen. Want vandaag mag alles en moet niets.

Dus deelnemers die alleen maar plezier willen hebben en willen stoeien? Prima! Maar wil je echt wat leren en serieus de edele techniek van trial rijden onder de knie krijgen? Dat kan ook. Zelfs voor deelnemers die al ruime ervaring hebben is plaats. Alles wordt ingedeeld naar niveau en wens en niemand rijdt elkaar in de weg, valt anderen lastig met al dan niet hoge of lage snelheid, niemand houdt elkaar op en niemand stoort zich aan de ander.

Tussen de middag is er een uitgebreide lunch waar je onbeperkt de maag mag vullen. Ook frisdrank is in de prijs inbegrepen.

We houden er pas mee op als iedereen er genoeg van heeft. Dus geen verplichte stop na een bepaalde tijd.

We sluiten deze plezierige dag af met een riante BBQ. Ook hier weer zonder beperkingen de honger stillen. En op de BBQ ligt uitsluitend ambachtelijk vlees en geen zooi. Ook hier zijn de drankjes weer inbegrepen.

De kosten voor deze dag bedragen € 125,00. Daar zit alles in! Dus koffie, lunch en BBQ en natuurlijk de trial motors en De Instructeurs.

Je schrijft je in door een mail te sturen aan ons (info@vroommm.nl) en dan ontvang je een bevestiging van ons met uitgebreide informatie over de dag.