Over ons

Over ons

Vroommm is een kleine organisatie, die uitsluitend wordt bevolkt door motorrijders. Niet van het soort dat eens in de zoveel tijd de motor uit de garage trekt om een rondje om de kerk te gaan rijden. En ook niet van het soort dat richting circuit gaat om daar de rondetijden van Valentino Rossi te proberen te benaderen.

Niet dat die motorrijders niet meetellen. Of geen echte motorrijders zouden zijn. Integendeel! Iedereen die met een grijns onder de helm op de motor zit, is van harte welkom.

Maar: Vroommm bestaat uit motortoerders. Van het meest fanatieke soort. Altijd op zoek naar mooie stuurweggetjes in het hooggebergte. Op zoek naar de spectaculairste uitzichten in alle hoeken en gaten van Europa en daar buiten.

Wij hebben een passie voor motorrijden en motorreizen. Die willen we graag delen met andere motorrijders.

Zo is Vroommm ontstaan. Er is namelijk zoveel te ontdekken, vlakbij en wat verder weg. Motorrijden staat voorop, maar genieten, humor en plezier maken staan ook hoog in het Vroommm-vaandel. Of het nu om een dagevenement gaat of over een 9-daagse reis. De basis ingrediƫnten moeten altijd aanwezig zijn. Onze grootste uitdaging is om elke keer iedere deelnemer met die grijns onder de helm weer naar huis te laten gaan.